Edi Iordanescu Cfr Cluj - Edi Iordănescu DespărÈ›ire Oficială De Cfr Cluj Nu Am Venit È™i Nu Plec Pentru Bani - Edi iordănescu pleacă de la cfr cluj!

Edi Iordanescu Cfr Cluj - Edi Iordănescu DespărÈ›ire Oficială De Cfr Cluj Nu Am Venit È™i Nu Plec Pentru Bani - Edi iordănescu pleacă de la cfr cluj!. Edi iordanescu da cartile pe fata: Listat in campionat, fotbal, liga 1, echipa; Însă, antrenorul ar fi luat decizia să se despartă de formația ardeleană. Edi iordănescu a fost contactat de cfr cluj. Edi iordănescu a fost sunat de șefii de la cfr cluj după înfrângerea din europa!

Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am. Antrenorul edward iordănescu și clubul cfr 1907 cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit. În urma acestui rezultat, cfr cluja egalat fcsb la numărul de puncte: În primul rând, îmi doresc să mă odihnesc un. Edi iordănescu a reușit să câștige titlul de campion al româniei, alături de cfr cluj.

Edi Iordănescu A Spus Totul După Despărțirea De Cfr Cluj Am Făcut Ceva Ce Nu Mi A Plăcut Mesajul De Adio
Edi Iordănescu A Spus Totul După Despărțirea De Cfr Cluj Am Făcut Ceva Ce Nu Mi A Plăcut Mesajul De Adio from cacheimg.gsp.ro
Edi iordănescu pleacă de la cfr cluj! Imagini din baza de pregătiregalerie fotoedi iordănescu a fost contactat de cfr cl Edi iordănescu, despre plecarea de la cfr cluj. În urma acestui rezultat, cfr cluja egalat fcsb la numărul de puncte: Şansele ca edi iordănescu să rămână la cfr cluj sunt foarte mici şi a transmis că va rămâne doar dacă se vor rezolva problemele financiare şi deciziile privind transferurile şi echipa le va lua doar el. Alte motive pentru plecarea de la cfr cluj ar fi discuțiile pe care patronul nelu varga le avea cu alți antrenori, inclusiv cu adrian mutu, în timp ce iordănescu antrena echipa. Facebook/ fotbal club cfr 1907 cfr a bifat al patrulea titlu consecutiv de campioană a româniei , iar în gruia este din nou sărbătoare. Video edi iordănescu a fost întrebat dacă e adevărat că pleacă de la cfr cluj.

Este a doua oară când iordănescu pleacă de la cfr.

Edi a mai avut un mandat pe banca ardelenilor în vara lui 2018, încheiat după doar 3 meciuri. Alte motive pentru plecarea de la cfr cluj ar fi discuțiile pe care patronul nelu varga le avea cu alți antrenori, inclusiv cu adrian mutu, în timp ce iordănescu antrena echipa. Ce au discutat edi iordănescu a ajuns la o înțelegere cu șefii celor de la fcsb și va fi noul antrenor al echipei. Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară. Edi iordănescu a reușit să câștige titlul de campion al româniei, alături de cfr cluj. Dinamo cfr cluj, edi iordănescu cfr cluj. Cu toate astea am rămas şi cu lucruri bune şi nu în ultimul rând cu un trofeu frumos, primul trofeu pentru mine. Facebook/ fotbal club cfr 1907 cfr a bifat al patrulea titlu consecutiv de campioană a româniei , iar în gruia este din nou sărbătoare. Edi iordănescu, cel mai bun sezon din carieră. „dacă știam că nu voi continua la cfr cluj, dădeam curs altor oferte. Antrenorul edward iordănescu și clubul cfr 1907 cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit. Edi iordănescu, despre plecarea de la cfr cluj. Conducătorii campioanei au vrut să afle stadiul negocierilor dintre edi iordănescu și fcsb și care.

Edi iordănescu a fost numit antrenor la cfr cluj pe 4 decembrie. Edi iordănescu a fost sunat de șefii de la cfr cluj după înfrângerea din europa! În primul rând, îmi doresc să mă odihnesc un. Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară. Tehnicianul ardelenilor se pare că este decis să nu mai continue pe banca tehnică a echipei și din sezonul următor!

Edi Iordănescu Nu Mai Vrea Să Continue Variantă Soc Pentru Cfr Cluj
Edi Iordănescu Nu Mai Vrea Să Continue Variantă Soc Pentru Cfr Cluj from cdn.as.ro
„dacă știam că nu voi continua la cfr cluj, dădeam curs altor oferte. Dinamo cfr cluj, edi iordănescu cfr cluj. Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am. Edi iordănescu, noul antrenor al lui cfr cluj mă bucur să fiu aici, mulţumesc patronatului şi conducerii. Antrenorul edward iordănescu și clubul cfr 1907 cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după. Edi iordănescu, cel mai bun sezon din carieră. Şansele ca edi iordănescu să rămână la cfr cluj sunt foarte mici şi a transmis că va rămâne doar dacă se vor rezolva problemele financiare şi deciziile privind transferurile şi echipa le va lua doar el. Listat in campionat, fotbal, liga 1, echipa;

În primul rând, îmi doresc să mă odihnesc un.

Listat in campionat, fotbal, liga 1, echipa; Edi iordănescu a fost contactat de cfr cluj. Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară. În doar câteva săptămâni, contractul lui edi iordănescu va ajunge la final, iar patronul grupării ardelene a oferit detalii în legătură cu viitorul antrenorului. Tânărul tehnician a explicat și motivul pentru care va părăsi echipa din gruia. Edi iordanescu da cartile pe fata: Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am. Edi iordănescu a fost sunat de șefii de la cfr cluj după înfrângerea din europa! Edi iordănescu a fost numit antrenor la cfr cluj pe 4 decembrie. Însă, antrenorul ar fi luat decizia să se despartă de formația ardeleană. Edi iordănescu a reușit să câștige titlul de campion al româniei, alături de cfr cluj. Cei de la cfr cluj au încercat să intervină și să îl întoarcă din drum pe tehnician, pentru a reveni în gruia. Edi iordănescu, despre plecarea de la cfr cluj.

Edi iordănescu a reușit să câștige titlul de campion al româniei, alături de cfr cluj. Listat in campionat, fotbal, liga 1, echipa; Facebook/ fotbal club cfr 1907 cfr a bifat al patrulea titlu consecutiv de campioană a româniei , iar în gruia este din nou sărbătoare. Edi iordănescu, cel mai bun sezon din carieră. „dacă știam că nu voi continua la cfr cluj, dădeam curs altor oferte.

Edi Iordănescu A Ajuns In Gruia și Negociază Preluarea Lui Cfr Cluj Cine Va Sta Pe Bancă Cu Cska Sofia
Edi Iordănescu A Ajuns In Gruia și Negociază Preluarea Lui Cfr Cluj Cine Va Sta Pe Bancă Cu Cska Sofia from s.iw.ro
Ce au discutat edi iordănescu a ajuns la o înțelegere cu șefii celor de la fcsb și va fi noul antrenor al echipei. Edi iordănescu, noul antrenor al lui cfr cluj mă bucur să fiu aici, mulţumesc patronatului şi conducerii. Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară. Tânărul tehnician a explicat și motivul pentru care va părăsi echipa din gruia. Imagini din baza de pregătiregalerie fotoedi iordănescu a fost contactat de cfr cl Campioana își prezintă trofeul în fața a 1.500 de fani. Antrenorul edward iordănescu și clubul cfr 1907 cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit. Edi iordănescu a fost numit antrenor la cfr cluj pe 4 decembrie.

Edi iordănescu pleacă de la cfr cluj!

În doar câteva săptămâni, contractul lui edi iordănescu va ajunge la final, iar patronul grupării ardelene a oferit detalii în legătură cu viitorul antrenorului. Dinamo cfr cluj, edi iordănescu cfr cluj. Însă, antrenorul ar fi luat decizia să se despartă de formația ardeleană. Este în cel mai bun moment al carierei după ce a izbutit să câștige campionatul cu cfr cluj.antrenorul de 42 de ani a strâns 20 de victorii, 5 remize și 4 înfrângeri pe banca campioanei. Antrenorul edward iordănescu și clubul cfr 1907 cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit. Edi iordanescu da cartile pe fata: Tehnicianul ardelenilor se pare că este decis să nu mai continue pe banca tehnică a echipei și din sezonul următor! Contractul meu cu cfr se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară. Duminică, 16 mai 2021, 18:38. Şansele ca edi iordănescu să rămână la cfr cluj sunt foarte mici şi a transmis că va rămâne doar dacă se vor rezolva problemele financiare şi deciziile privind transferurile şi echipa le va lua doar el. Antrenorul edward iordănescu și clubul cfr 1907 cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după. Imagini din baza de pregătiregalerie fotoedi iordănescu a fost contactat de cfr cl Edi iordănescu a reușit să câștige titlul de campion al româniei, alături de cfr cluj.

Edi iordănescu rupe tăcerea despre neluțu varga, patronul cfr cluj edi iordanescu. Edi iordănescu, cel mai bun sezon din carieră.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama